Zin om te lachen?

 

Zaterdag 22 december organiseren we onze 6e comedynight. 

Na het succes bij zijn vorige passage 2 jaar geleden nodigen we Thomas Smith graag uit voor de try out van zijn nieuwste show "De jaren van verstand".

Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier- en zelfs vijf sterren recensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit.

Ook op televisie blijft Thomas een graag geziene gast in panelprogramma's en wie weet binnenkort een nieuw eigen programma? Hij werd bekend op tv als een van de "foute vrienden" en "Zonde van de zendtijd" of ken je hem als panellid uit 'Mag ik U kussen', 'De Kazakkendraaiers' of 'Scheire en de Schepping'.

‘De Jaren Van Verstand’ hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig? Net als artikels in een roddelblad flitsen onze gedachten aan hoge snelheid voorbij, maar welke zou je best niet lezen en lees je daarom net wel?

Zullen we ooit met zijn allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen, soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende, ons altijd in de weg staan?

Wie Thomas kent mag een nog vrijere, rijpere, eerlijkere en vooral grappigere Thomas verwachten. Wie hem niet kent kan alleen maar die schade inhalen door nu wél te boeken.

De Jaren Van Verstand, zonder twijfel zijn meest recente show tot nu toe!

Thomas heeft reeds 5 avondvullende shows gemaakt: “Alienman Smith” , “Thomas Smith will set you free.” , "Chaos", "Ruis" en zijn 5de show "Strak". 

Jasper Posson komt de zaal opwarmen!

Tickets voor dit alles 10€ in vvk.