Maatregelen om het Coronavirus tegen te gaan.


Beste leden,

 

Ook Windsurfclub Heusden volgt de strikte maatregelen om het Coronavirus tegen te gaan. Zo besliste het bestuur om onze opening op 4 april, alsook onze comedynight met Jens Dendoncker voorlopig af te gelasten. Hier hebben de ingeschreven personen reeds een mail voor ontvangen met de procedure om het betaalde bedrag terug te kunnen vorderen.

 

De kantine is verplicht gesloten en ook de clubwerking is opgeschort tot nadere richtlijnen van de overheid. Dit houdt in dat windsurfen ten strengste verboden is, zelfs met eigen materiaal.

 

De geplande cursussen/kampen tijdens de paasvakantie zijn bijgevolg geannuleerd. De reeds ingeschreven personen kunnen via mail een procedure vinden om het betaalde bedrag terug te vorderen. De zomerkampen blijven voorlopig gepland en de inschrijvingen staan nog steeds open.

 

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaande mail:

 

Algemene vragen: voorzitter@surfclubheusden.be

Surflessen/kampen: surfschool@surfclubheusden.be

Evenementen: evenementen@surfclubheusden.be

Ledenadministratie: ledenadministratie@surfclubheusden.be

 

 

Wij houden onze leden op de hoogte van aanpassingen in de richtlijnen via onze website, mail en social media. We hopen dat al onze leden deze Coronacrisis gezond kunnen overbruggen.

Wij kijken alvast uit naar een spoedige verbetering zodat we de deuren van onze geliefde club voor jullie kunnen openen!

 

Met sportieve groeten,

 

 

Het bestuur

Windsurfclub Heusden