Lukas Lelie, Sander VDV en Edouard De Prez komen bij ons!! Ze brengen mee: een arsenaal van moppen, observaties en een stylo om hun Rail Pass mee in te vullen.


Voor de pauze spelen Edouard en Sander, na de pauze Lukas.

Sander VDV brengt “gitzwarte top-grappen.” Niet zijn woorden, maar hij is het daar wel volledig mee eens. In 2016 won hij de Humorklas van Radio 2. in 2018 stond hij in de finale van Humo's comedycup.

Edouard De Prez is een jonge comedian uit Gent met het bijhorend sappig accent. Hij stond in de finales van Radio 2’s Humorklas 2016 en de Lunatic Comedy Award 2017. In zijn podcast ‘Palaver’ babbelt hij wekelijks met zijn comedy-vrienden. Enkele jaren geleden maakte hij nog furore als comedy-rapper Jérome met YouTube-hitjes zoals ‘Gele Fiets’ en ‘Doe Een Dutje’.

Lukas Lelie (1990) studeerde af aan het Rits in Brussel waar hij de specialisatie “televisie” volgde. In het jaar dat hij deze studie aanving, begon hij ook regelmatig als host te werken in de Capitole Gent. Daar was het zijn taak om de deur te openen en nadien weer te sluiten (dit moest in die volgorde). Zo kreeg hij regelmatig avondvullende shows te zien van de vele comedians die in de Capitole langskwamen en kreeg hij de microbe te pakken.

In november 2012 stapte hij voor het eerst op het podium tijdens de voorronde van Humo’s Comedy Cup. Wat volgde was een indrukwekkend parcours. In 2013 won hij de Lunatic Comedy Award en in februari 2014 ook de Cultural Comedy Award.

Ook Humo's Comedy Cup mag Lukas intussen achter zijn naam schrijven. In december 2014 haalde hij het in de finale tegen Kamal Kharmach en Onno Lolkema. Voor Lukas Lelie begon daar het echte comedywerk. Lukas’ stijl kan omschreven worden als “awkward” met veel oneliners en absurditeiten.

In 2014 en 2015 toerde hij intensief doorheen Vlaanderen als vast voorprogramma van Steven Mahieu's theatertour "Maniak". En sinds 2016 doet Lukas Lelie dat ook op eigen kracht met een heuse cafétour samen met comedy-partners-in-crime Sander VDV en Edouard De Prez.

2017 begon geweldig met zijn eerste avondvullende show: "Ik doe mijn best". Nu hij fulltime comedian is en geen student meer is het tijd om volwassen te worden. Beetje bij beetje knipt hij de banden door met het thuisfront. Koken doet hij zelf, de was gaat nog naar de mama... correctie: komt zij ophalen. Het rijbewijs is eindelijk binnen, het lief nog niet. Stap voor stap dus, Maar hij doet zijn best.

Naast stand up comedy werkt Lukas regelmatig achter en voor de schermen van Woestijnvis. Zo was hij onder meer te gast als jurylid in De Slimste Mens en als panellid in Control Pedro.

Omdat hij tijd genoeg heeft, is Lukas ook actief... op sociale media:
Naast zijn gewone @LukasLelie -account, opende hij recent nog een nieuwe: @LiveLelie . Hier tweet hij live tijdens belangrijke evenmenten zoals het Eurosongfestival of de seizoensfinale van Thuis.
Op snapchat is hij een gerespecteerde recensent van koeken. Onlangs heeft hij hier nog alle Aldi-koeken getest; alles voor zijn volgers!
Voor een ontroerende zonsondergang kan je terecht op zijn instagram . En professionele updates en filmpjes kan je op zijn Facebook -pagina volgen.

Lukas is overal, sorry daarvoor.

Tickets voor dit alles slechts 10€

Klik hier om ze online te bestellen